banner

Τα επιδόρπια είναι γεύματα τα οποία καταναλώνουμε με το πέρας του κυρίου φαγητού και είναι συνήθως γλυκά. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε ένα διαφορετικό επιδόρπιο που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Το κύριο συστατικό του είναι το αυγό. Το συγκεκριμένο γλυκό είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και μέταλλα και αξίζει να το δοκιμάσετε.

Για να το φτιάξετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Τρυπήστε το αυγό όπως δείχνει η εικόνα.

Ρίξτε το αυγό μέσα στο μπολ σας.

Ξεπλύνετε καλά το κέλυφος των αυγών σας.

Τοποθετήστε τα σε αυγοθήκες όπως στην φωτογραφία.

Στην συνέχεια πρέπει να γεμίσει το κέλυφος των αυγών μας με ένα μείγμα. Το μείγμα αυτό αποτελείται από αποξηραμένες φράουλες, μήλα και μπουμπούκια από τριαντάφυλλα.

Στην συνέχεια προσθέτουμε νερό και βράζουμε το μείγμα μας. Το μείγμα μας μπορεί να περιέχει διαφορετικές γεύσεις και μυρωδιές όπως βατόμουρο, κανέλα μήλο κ.α. 

Έπειτα προσθέτουμε ζελατίνη και όταν μαλακώσει προσθέτουμε νερό και ζάχαρη μαζί με το μείγμα μας.

Γεμίζουμε τα αυγά μας.

Προσθέτουμε τα αυγά με το μείγμα μας στο ψυγείο για μερικές ώρες..

Είμαστε έτοιμοι να το σερβίρουμε στους φίλους μας!

Τα επιδόρπια είναι γεύματα τα οποία καταναλώνουμε με το πέρας του κυρίου φαγητού και είναι συνήθως γλυκά. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε ένα διαφορετικό...

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε περισσότερα άρθρα μας :)
Σύνδεση ή Εγγραφή μέλους!
Email ή όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Για εγγραφή μέλους πατήστε εδώ!
Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό, συμπληρώνοντας την παρακάτω απλή φόρμα, στην συνέχεια πατήστε το κουμπί Εγγραφείτε τώρα!.
Email :
Όνομα χρήστη :
Κωδικός:
Επαλήθευση κωδικού:
Κλειδί: verification image, type it in the box
Τελευταίες συζητήσεις κοινότητας
Τα καλύτερα άρθρα της βδομάδας!
Ακολουθήστε μας στο Facebook